Kiaulienos karka 1 vnt. (apie 300g viena)
Česnakai 10g
Svogūnai 70g
Druska 30g
Morkos 50g
Aliejus 100g
Alus 250g
Kvepiantieji pipirai (žirneliai) 1g
Lauro lapai 0,5g
Malta saldžioji paprika 10g
Vanduo
Malti juodi pipirai 0,5g
Česnakai 10g
Svogūnai 70g
Druska 30g
Morkos 50g
Aliejus 100g
Alus 250g
Kvepiantieji pipirai (žirneliai) 1g
Lauro lapai 0,5g
Malta saldžioji paprika 10g
Vanduo
Malti juodi pipirai 0,5g
Kiaulienos karką įtriname smulkintu česnaku, svogūnais, morkomis, maltais pipirais. Dedame lauro lapelių, kvepiančių pipirų ir marinuojame apie 24 val.
Pamarinuotą karką verdame su druska apie 40 min., kol suminkštės. Apvirtą karką apibarstome saldžiąja paprika, aptepame aliejumi ir kepame krosnelėje 200° C temperatūroje.
Po to apipilame alumi ir kepame dar 5 min, vėl apipilame alumi ir kepame 5 min, ir dar kartą apipilame alumi ir pakepame 5 min..
Valgome su virtomis ir apkeptomis bulvėmis, garstyčiomis.
Pamarinuotą karką verdame su druska apie 40 min., kol suminkštės. Apvirtą karką apibarstome saldžiąja paprika, aptepame aliejumi ir kepame krosnelėje 200° C temperatūroje.
Po to apipilame alumi ir kepame dar 5 min, vėl apipilame alumi ir kepame 5 min, ir dar kartą apipilame alumi ir pakepame 5 min..
Valgome su virtomis ir apkeptomis bulvėmis, garstyčiomis.
Komentarai
Rašyti komentarą
Laukiam Jūsų atsiliepimų