1.5 kg sprandinės
Svogūnas
Kmynai
Druska
Malti pipirai
Paprikos milteliai
Pomidoras
Mocarelos sūris
Pjaustytas rūkytas sūris
2-3 skiltelės česnako
Majonezas
Mairūnas
Alyvuogių aliejus
Svogūnas
Kmynai
Druska
Malti pipirai
Paprikos milteliai
Pomidoras
Mocarelos sūris
Pjaustytas rūkytas sūris
2-3 skiltelės česnako
Majonezas
Mairūnas
Alyvuogių aliejus
Sprandinę susipjaustyti maždaug 1.5 cm juostelėmis, pjauti ne iki galo, palikti kokius 2 cm neperpjautus. Mėsą pabarstyti kmynais, druska, pipirais, paprikų milteliais, apšlakstyti aliejumi ir įtrinti. Susipjaustyti mocarelą, pomidorą ir svogūną griežinėliais. Kiekvieną įpjovimą ištepti majonezu, dėti skiltelę pomidoro, svogūno ir sūrio, sūrį reikia sluoksniuoti- į vieną rėvelį baltą į kitą geltoną sūrio gabalėlį. Susluoksniuoti visą mėsą, apibarstyti spaustu česnaku ir apšlakstyti aliejumi. Dėti į foliją, sandariai apsukti ir kepti įkaitintoje 180 laipsnių orkaitėje apie 1,5h, šalia prie folijos sudėti bulves su prieskoniais. Likus 10 min iki kepimo pabaigos atidengti foliją.
Fantastika kaip skaniai gavosi... Ačiū Jums už receptuką :) Tik gal autorius nesupyks, bet SKONIS daug geresnis, nei NUOTRAUKA :)
AtsakytiPanaikintiŽiauriai skanus ir lengvai pagaminamas
AtsakytiPanaikintiDėkui už skanų receptą
AtsakytiPanaikinti