200 g jautienos
10 g sviesto
40 g grietinės
50 g morkų
Malti pipirai
Druska
Išvirtą neriebią jautieną atšaldyti, supjaustyti pailgais plonais griežinėliais, sudėti į puodą, užpilti vandeniu, iberti druskos ir pipirų pagal savo skonį, pridėti virtų ir per sietelį pertrintų morkų ir pašutinti 10 minučių. Po to užpilti grietine, pridėti sviesto ir pakaitinti.
Pateikti su daržovėmis ar ryžių koše.
10 g sviesto
40 g grietinės
50 g morkų
Malti pipirai
Druska
Išvirtą neriebią jautieną atšaldyti, supjaustyti pailgais plonais griežinėliais, sudėti į puodą, užpilti vandeniu, iberti druskos ir pipirų pagal savo skonį, pridėti virtų ir per sietelį pertrintų morkų ir pašutinti 10 minučių. Po to užpilti grietine, pridėti sviesto ir pakaitinti.
Pateikti su daržovėmis ar ryžių koše.

Komentarai
Rašyti komentarą
Laukiam Jūsų atsiliepimų