12 vėžių
1-1,5 stiklinės vyno
Druska
Nuplautus vėžius sumesti į verdantį pasūdytą vandenį ir 1-2 minutes pavirinti. Išgriebti vėžius iš vandens ir užpilti vynu ir uždengtame puode, jį judinant, troškinti.
Prieš duodant į stalą, karštus vėžius sudėti į gilų indą ir užpilti vynu, kuriame troškinose, arba atšaldyti vyne ir duoti sausus pusdubenyje. Likusi vyną suvartoti padažams ir sriuboms.
1-1,5 stiklinės vyno
Druska
Nuplautus vėžius sumesti į verdantį pasūdytą vandenį ir 1-2 minutes pavirinti. Išgriebti vėžius iš vandens ir užpilti vynu ir uždengtame puode, jį judinant, troškinti.
Prieš duodant į stalą, karštus vėžius sudėti į gilų indą ir užpilti vynu, kuriame troškinose, arba atšaldyti vyne ir duoti sausus pusdubenyje. Likusi vyną suvartoti padažams ir sriuboms.
Komentarai
Rašyti komentarą
Laukiam Jūsų atsiliepimų