2 šaukštai grikių
Nedidelė morka
Pievagrybių
Svogūno galva
2 nedidelės bulvės
Druskos
Augalinio aliejaus
Į pasūdytą vandenį beriam grikius ir morkas, supjaustytas kubeliais. Tuo metu keptuvėje pakepiname grybus ir svogūnus, pasūdyti. Kai grikiai puode beveik išverda, į sultinį dedam kubeliais pjaustytas bulves ir kepintus grybus su svogūnais. Dar šiek tiek paverdame.
Nedidelė morka
Pievagrybių
Svogūno galva
2 nedidelės bulvės
Druskos
Augalinio aliejaus
Į pasūdytą vandenį beriam grikius ir morkas, supjaustytas kubeliais. Tuo metu keptuvėje pakepiname grybus ir svogūnus, pasūdyti. Kai grikiai puode beveik išverda, į sultinį dedam kubeliais pjaustytas bulves ir kepintus grybus su svogūnais. Dar šiek tiek paverdame.
Komentarai
Rašyti komentarą
Laukiam Jūsų atsiliepimų