Triušis
Miltai
2-3 svogūnai
3-4 skiltelės česnako
3-4 morkos
1-2 puodeliai žirnelių
Sultinys arba vanduo
Druska
Juodieji pipirai
Čiobrelis
Aliejus
Supjaustytus triušio gabalėlius apvolioti miltuose, sumaišytuose su
juodaisiais pipirais ir čiobreliais. Apkepti aliejuje ir sudėti į
puodą. Tame pačiame aliejuje apkepti smulkintus svogūnus su česnaku, tada suberti kubeliais
supjaustytas morkas ir dar pora minučių pakepti. Viską supilti ant triušienos, įpilti sultinio arba vandens, kad apsemtų, įberti druskos ir uždengus puodą ir dar troškinti apie 30-40 min. Likus 8-10 min iki
troškinimo pabaigos, suberti žirnelius.
Komentarai
Rašyti komentarą
Laukiam Jūsų atsiliepimų