6 stintos
300 g „Daumantų“ majonezo „Karotinas“
2 svogūnai
1 morka
50 g sviesto
5 vnt.juodųjų pipirų žirnelių
2 vnt.lauro lapų
Druskos, svogūnų laiškų
300 g „Daumantų“ majonezo „Karotinas“
2 svogūnai
1 morka
50 g sviesto
5 vnt.juodųjų pipirų žirnelių
2 vnt.lauro lapų
Druskos, svogūnų laiškų
Nesmulkiai supjaustytą morką ir svogūnus pakepiname svieste. Į puodą sudedame pakepintas morkas ir svogūnus, ant jų – išdorotas, pasūdytas stintas, supilame majonezą „Karotinas“ ir truputį vandens, įdedame pipirus ir lauro lapus, troškiname atvirame puode ant mažos ugnies 25-30 min.
Patiekiame su virtomis bulvėmis, puošiame svogūnų laiškais.
Patiekiame su virtomis bulvėmis, puošiame svogūnų laiškais.
Komentarai
Rašyti komentarą
Laukiam Jūsų atsiliepimų