1 kiaulienos išpjova
4-6 riekės rūkytos šoninės
2 v. š. garstyčių
2 skiltelės česnako
Provanso žolių mišinio
200 ml balto vyno ar sultinio
Kiaulienos išpjovą perpjauti išilgai į 4 dalis. Kiekvieną mėsos gabaliuką apsukti šoninės riekelėmis ir susmeigti mediniais pagaliukais.
Garstyčias sumaišyti su išspaustais česnakais ir Provanso žolelėmis. Aptepti paruoštą mėsą, sudėti į aliejumi pateptą kepimo indą, supilti vyną ar sultinio.
Uždengti folija ir kepti iki 180° C įkaitintoje orkaitėje pirmoje lentynoje viršus- apačia 15 minučių. Tuomet foliją nuimti ir dar kepti 10 - 15 minučių 180° C terminiu griliu, vis palaistant susidariusiomis sultimis, kol mėsa bus minkšta.
4-6 riekės rūkytos šoninės
2 v. š. garstyčių
2 skiltelės česnako
Provanso žolių mišinio
200 ml balto vyno ar sultinio
Kiaulienos išpjovą perpjauti išilgai į 4 dalis. Kiekvieną mėsos gabaliuką apsukti šoninės riekelėmis ir susmeigti mediniais pagaliukais.
Garstyčias sumaišyti su išspaustais česnakais ir Provanso žolelėmis. Aptepti paruoštą mėsą, sudėti į aliejumi pateptą kepimo indą, supilti vyną ar sultinio.
Uždengti folija ir kepti iki 180° C įkaitintoje orkaitėje pirmoje lentynoje viršus- apačia 15 minučių. Tuomet foliją nuimti ir dar kepti 10 - 15 minučių 180° C terminiu griliu, vis palaistant susidariusiomis sultimis, kol mėsa bus minkšta.
Iškeptą išpjovą galima palaikykit ištraukę apie 10 min. Mėsa bu daug sultingesnė ir minkštesnė, o prapjovus neištekės visos sultys.
Vietoje kiaulienos išpjovos galima naudoti vištienos filė.
Vietoje kiaulienos išpjovos galima naudoti vištienos filė.
google.com, pub-7130137877081099, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Komentarai
Rašyti komentarą
Laukiam Jūsų atsiliepimų