700 g neriebios kiaulienos
2 stiklines virtu pupelių (bet aš naudoju konservuotas iš skardinių-tingiu virti)
4 nedideli marinuoti agurkai
2 svogūnai
4 šaukštai pomidorų padažo (aš dedu daugiau)
2 šaukštai guliašo prieskonių (yra tokiu specialiu, bet galima naudot ir kitokius)
1 šaukštas miltų
2 šaukštai grietinės (nebūtinai)
100 g aliejaus
Kiauliena supjaustom gabaliukais ir apkepam keptuvėje su aliejumi. Baigiant kepti sudedam susmulkintus svogūnus, miltus, prieskonius, ir, kai viskas gerai apkeps, supilame pomidoru padažą. Tada troškinį sudedam į puodą, užpilam vandeniu, kad apsemtu mėsą ir troškinam kol mėsa suminkštėja. Tada sudedame virtas pupeles, griežinėliais supjaustytus agurkus ir paverdame dar 5 min., įdedame grietinę, išmaišome. Apie puse valandos palaikome uždengtame puode. (Aš tikrai nelaikau).
O jei nenorite su daržovėm, tai gali daryti viska kaip parašyta, tik nedėti nei pupelių, nei agurku.
Komentarai
Rašyti komentarą
Laukiam Jūsų atsiliepimų