Jautiena- 0.5 kilogramo
Ryžiai-
1 sauja
Svogūnai- (didelis) 1 vienetas
Raudonoji
paprika- 1 vienetas
Morkos-
1 vienetas
Čili
pipiras- 1 vienetas
Pomidorai- 2 vienetai
Česnako galvutė- 0.5
Krapai
Petražolės
Bazilikas
Druska
Juodieji pipirai
Mėsą supjaustau kubeliais ir apkepu. Į
verdantį vandenį (1,5 l) mėsą ir ryžius.
Svogūną, morką, papriką, čili ir nuluptus pomidorus kubeliais ir 10 min patroškinu keptuvėje sultyse. Tada sudedu daržoves į puodą, įberiu
druskos, juodųjų pipirų ir uždengus 20
min. Jei mažai aštrumo įberiu maltų čili pipirų. Baigus virti, užberiu česnakais ir smulkintom petražolėm su krapais
ir (tinka ir džiovinti). Uždengus puodą,
palaikyti 15 min. Sriuba būti tiršta ir
labai aštri.

Komentarai
Rašyti komentarą
Laukiam Jūsų atsiliepimų