Kiaulės kojos, karka, 1 vienetas
Aliejus, 8 šaukštai
Česnakai, 2 skiltelės
Kmynai, 1 šaukštas
Paprika, 1 vienetas
Baltieji pipirai, malti
Druska
Alus, tamsusis, 0.5 litro
Garstyčios, aštrios, 1 šaukštas
Medus, 2 šaukštai
Aliejus, 8 šaukštai
Česnakai, 2 skiltelės
Kmynai, 1 šaukštas
Paprika, 1 vienetas
Baltieji pipirai, malti
Druska
Alus, tamsusis, 0.5 litro
Garstyčios, aštrios, 1 šaukštas
Medus, 2 šaukštai
Kiaulės karką gerai nuplauti ir nusausinti ir gerai įtrinti druska, smulkintų česnakų, pipirais, kmynais ir paprikų milteliais. Taip paruoštą karką palikti parai šaldytuve , kad įsigertų visi prieskoniai. Marinuotą karką iš visų pusių aptepti aliejumi ir kepti orkaitėje, 200 laipsnių temperatūroje apie 1,5 val. Sumaišyti 4 šaukštus aliejaus su šaukštu garstyčių ir 2 šaukštais medaus. Prieš baigdami kepti, karką iš visų pusių aptepti šiuo glajumi, keletą kartų apšlakstyti alumi.
Komentarai
Rašyti komentarą
Laukiam Jūsų atsiliepimų