250 g svogūnų
50 g margarino (sviesto)
500 g paukščių kepenėlių
500 g pomidorų, čiobrelių
Pipirų,
Druskos
Svogūnus supjaustyti riekelėmis ir pakepinti margarine arba svieste, kol pagels. Pastumti į keptuvės kraštą, į riebalus paruoštas dėti kepenėles, į 4 dalis supjaustytus pomidorus, pabarstyti pipirais, čiobreliais ir troškinti 10–15 min. Tik prieš patiekiant !!! pasūdyti.
Labai skaniai gaunasi ir ne taip riebiai , kaip įprastai mes valgom.
50 g margarino (sviesto)
500 g paukščių kepenėlių
500 g pomidorų, čiobrelių
Pipirų,
Druskos
Svogūnus supjaustyti riekelėmis ir pakepinti margarine arba svieste, kol pagels. Pastumti į keptuvės kraštą, į riebalus paruoštas dėti kepenėles, į 4 dalis supjaustytus pomidorus, pabarstyti pipirais, čiobreliais ir troškinti 10–15 min. Tik prieš patiekiant !!! pasūdyti.
Labai skaniai gaunasi ir ne taip riebiai , kaip įprastai mes valgom.
Komentarai
Rašyti komentarą
Laukiam Jūsų atsiliepimų