Šviežia stinta
Mielinė tešla
Druska ir juodieji pipirai
Citrina
"Salsa" arba pomidorų padažas
Pirmiausia nuplauname žuvį, ją išskrodžiame, išimame vidurius ir žirklėmis nukerpame pelekus. Paruošiame tešlą. Jai reikės dviejų puodelių miltų, 40 g augalinio aliejaus, druskos, kepimo miltelių. Tinka ir jau paruošta tešla iš parduotuvės. Iškočiojame tešlą iki 1,5 mm storio ir pjaustome trikampiais. Kiekvienos žuvies vidinę dalį įtriname druskos ir pipirų mišiniu.Citriną supjaustome juostelėmis. Į žuvies vidų dedame citrinos juostelę, išorę aptepame "Salsa" arba pomidorų padažu. Žuvį susukame į tešlą. Stenkitės susukti sandariai, kad padažas neišvarvėtų ir nepridegtų. “Supakuotas” žuveles dedame į kepimo skardą ir kepame orkaitėje 25 min. 180 laipsnių temperatūroje. Valgome karštus, užsigerdami šaltu alumi.
Žuvies nepersūdykite! Dešimčiai stintų- vienas arbatinis šaukštelis druskos. Pipirų dėkite pagal skonį. Aštrus padažas ir stinta- nepakartojamas skonis. Siūlau išbandyti!
Mielinė tešla
Druska ir juodieji pipirai
Citrina
"Salsa" arba pomidorų padažas
Pirmiausia nuplauname žuvį, ją išskrodžiame, išimame vidurius ir žirklėmis nukerpame pelekus. Paruošiame tešlą. Jai reikės dviejų puodelių miltų, 40 g augalinio aliejaus, druskos, kepimo miltelių. Tinka ir jau paruošta tešla iš parduotuvės. Iškočiojame tešlą iki 1,5 mm storio ir pjaustome trikampiais. Kiekvienos žuvies vidinę dalį įtriname druskos ir pipirų mišiniu.Citriną supjaustome juostelėmis. Į žuvies vidų dedame citrinos juostelę, išorę aptepame "Salsa" arba pomidorų padažu. Žuvį susukame į tešlą. Stenkitės susukti sandariai, kad padažas neišvarvėtų ir nepridegtų. “Supakuotas” žuveles dedame į kepimo skardą ir kepame orkaitėje 25 min. 180 laipsnių temperatūroje. Valgome karštus, užsigerdami šaltu alumi.
Žuvies nepersūdykite! Dešimčiai stintų- vienas arbatinis šaukštelis druskos. Pipirų dėkite pagal skonį. Aštrus padažas ir stinta- nepakartojamas skonis. Siūlau išbandyti!

Komentarai
Rašyti komentarą
Laukiam Jūsų atsiliepimų