2–4 aitriųjų paprikų
5 stintų
2 šaukštelių kmynų
2 šaukštelių ciberžolių
Šaukštelio gvazdikėlių
Šaukštelio juodųjų pipirų
Šaukštelio garstyčių sėklų
300 g natūralaus jogurto
2 česnako skiltelių
Aliejaus
Saujelės šviežių kalendrų
Vieną aitriąją papriką perpjauti ir išvalyti sėklas. Susmulkinti ir išmaišyti kartu su kitais prieskoniais. Prieskonių mišinį išmaišyti su jogurtu bei nuluptomis ir susmulkintomis česnako skiltelemis. Išvalytas stintas sudėti į aliejumi pateptą kepimo indą, užpilti marinatu ir apie valandą laikyti šaldytuve. Kepti iki 180C įkaitintoje orkaitėje 15–20 min. Patiekti pabarsčius kalendromis, papuošus paprikomis.
5 stintų
2 šaukštelių kmynų
2 šaukštelių ciberžolių
Šaukštelio gvazdikėlių
Šaukštelio juodųjų pipirų
Šaukštelio garstyčių sėklų
300 g natūralaus jogurto
2 česnako skiltelių
Aliejaus
Saujelės šviežių kalendrų
Vieną aitriąją papriką perpjauti ir išvalyti sėklas. Susmulkinti ir išmaišyti kartu su kitais prieskoniais. Prieskonių mišinį išmaišyti su jogurtu bei nuluptomis ir susmulkintomis česnako skiltelemis. Išvalytas stintas sudėti į aliejumi pateptą kepimo indą, užpilti marinatu ir apie valandą laikyti šaldytuve. Kepti iki 180C įkaitintoje orkaitėje 15–20 min. Patiekti pabarsčius kalendromis, papuošus paprikomis.
Komentarai
Rašyti komentarą
Laukiam Jūsų atsiliepimų