Menkė
Citrininių žuvies prieskoniai
2 česnako skiltelės
Citrina
2 morkos
2 svogūnai
200 g. moliūgo
Aliejus arba sviestas
Druska
Išvalytą ir be pelekų bei žvynelių
menkę supjaustyti gabaliukais nuplauti ir nusausinti.
Apšlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti žuvies prieskoniais ir smulkiai
pjaustytais česnakais. Palikti pusei valandos pasimarinuoti.
Morkas, svogūnus ir moliūgą supjaustyti.
Kepimo indą iškloti kepimo folija, įpilti šiek tiek aliejaus, suberti daržoves.
Daržoves pabarstyti žuvies prieskoniais ir druska, šiek tiek užpilti aliejaus arba sviesto.
Ant daržovių uždėti žuvies gabaliukus. Suvynioti į foliją ir kepti orkaitėje apie 20 min., 200 laipsnių temperatūroje.
Komentarai
Rašyti komentarą
Laukiam Jūsų atsiliepimų