200 g galvijo nugarinės
15 g sviesto
Citrina
3 g petražolių
Nuvalytą mėsą supjaustyti nestorais gabalais, išmušti ir iššutinti garuose, kol bus minkšta. Duodant valgyti, ant kiekvieno bifštekso uždėti po griežinėlį citrinos ir ant jos rutulėlį sviesto, sumaišyto su smulkiai kapotais petražolių lapeliais. Priedui duoti daržovių košę.
15 g sviesto
Citrina
3 g petražolių
Nuvalytą mėsą supjaustyti nestorais gabalais, išmušti ir iššutinti garuose, kol bus minkšta. Duodant valgyti, ant kiekvieno bifštekso uždėti po griežinėlį citrinos ir ant jos rutulėlį sviesto, sumaišyto su smulkiai kapotais petražolių lapeliais. Priedui duoti daržovių košę.
Komentarai
Rašyti komentarą
Laukiam Jūsų atsiliepimų