Avienos koja (1,5-1,8 kg) Česnakas Čiobreliai Rozmarinas 2 šakelės Malti juodieji pipirai Druska Alyvuogių aliejus Peiliu kojoje padaryti įpjovas ir sukaišioti griežinėliais supjaustytą česnaką. Apšlakstyti alyvuogių aliejumi, susmulkinti rozmariną ir kartu su druska bei pipirais įtrinti koją, apdėlioti čiobrelio šakelėmis. Koja įvynioti į folija ir dėti į skardą. Kepti orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje apie 1,5 val. Nuėmus foliją, dar paskrudinti koją 10-20 minučių iš abiejų pusių. Garnyrui labai tiks bulvytės su lupenomis, kurios kepamos su koja.
... žmonijos geradariu bus laikomas tas, kuris išmokys žmogų tenkintis labiau nekaltu ir sveikesniu maistu.

Komentarai
Rašyti komentarą
Laukiam Jūsų atsiliepimų