4 menkės kepsneliai
Citrininių žuvies prieskoniai
2-3 česnako skiltelės
Citrina
2 morkos
Šparaginės pupelės
2 svogūnai
200 g. moliūgo
Aliejus
Druska
Menkės kepsnelius nuplauti ir nusausinti.
Apšlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti žuvies prieskoniais, pipirais ir smulkiai
pjaustytais česnakais. Palikti pusei valandos pasimarinuoti.
Morkas, svogūnus ir moliūgą supjaustyti.
Kepimo indą iškloti kepimo folija, įpilti šiek tiek aliejaus, suberti daržoves.
Daržoves pabarstyti žuvies prieskoniais ir druska, šiek tiek užpilti aliejaus.
Ant daržovių uždėti žuvies kepsnelius.Viską kepti orkaitėje apie 20 min, 200 laipsnių temperatūroje.

Komentarai
Rašyti komentarą
Laukiam Jūsų atsiliepimų