200 g jautienos
5 g miltų
15 g sviesto
30 grietinės
75 g sultinio
5 g sūrio
200 g bulvių
Mėsą išvirti. Iš miltų, sviesto, sultinio ir grietinės pagamini padažą. Į apkepo indo dugną įpilti dalį padažo, ant jo padėti gabalais supjaustytą virtą mėsą, kurią apdėti bulvių griežinėliais. Viską apipilti likusiu padažu, pabarstyti tarkuotu sūriu, aplaistyti sviestu ir kepti, kol paviršius pageltanuos. Duoti su tuo pačiu indu, kuriame kepė.
5 g miltų
15 g sviesto
30 grietinės
75 g sultinio
5 g sūrio
200 g bulvių
Mėsą išvirti. Iš miltų, sviesto, sultinio ir grietinės pagamini padažą. Į apkepo indo dugną įpilti dalį padažo, ant jo padėti gabalais supjaustytą virtą mėsą, kurią apdėti bulvių griežinėliais. Viską apipilti likusiu padažu, pabarstyti tarkuotu sūriu, aplaistyti sviestu ir kepti, kol paviršius pageltanuos. Duoti su tuo pačiu indu, kuriame kepė.
Komentarai
Rašyti komentarą
Laukiam Jūsų atsiliepimų