100 g džiovintų grybų
2 morkos
2 šaukštai sviesto
1 šaukštas miltų
1 svogūnas
Truputis salierų
Petražolės
Lauro lapelis
10 pipirų
3 litrai vandens
2 morkos
2 šaukštai sviesto
1 šaukštas miltų
1 svogūnas
Truputis salierų
Petražolės
Lauro lapelis
10 pipirų
3 litrai vandens
Į šaltą vandenį sudėti daržoves, prieskonius ir virti, kol suminkštės. Grybus perrinkti, nuplauti ir išvirti daržovių nuoviruose. Išvirus perkošti, grybus išimti, pusę jų, supjausčius pailgais plonais gabalėliais, sudėti į perkošta grybų sultinį.
Sviestą su miltais pakepinti ir praskiesti sultiniu. Sultinys paruoštas.
Komentarai
Rašyti komentarą
Laukiam Jūsų atsiliepimų