Apie 1 kg lynas
2 valgomieji šaukštai grietinės
200 g grietinėlės
2 morkos
Aliejus kepimui
Prieskoniai žuviai
Druska
Pipirai
1 stiklinė ryžių
50 g sviesto
1 poras arba svogūnų laiškai
Miltai
Krapai
Petražolės
Žuvį supjaustyti gabaliukais. Pabarstyti
druska, pipirais bei žuvies prieskoniais. Palikti porai valandų, kad įsigertu prieskoniai. Lyną apvolioti
iš abiejų pusių
miltuose ir kepti keptuvėje, kol gerai apskrus. Į puodą įdėti gabalėlį sviesto, porus arba svogūno laiškus
supjaustytus griežinėliais. Po to dėti žuvį. Griežinėliais supjaustytas morkas suberti ant žuvies. Viską užpilti grietinėle. Troškinti 15 - 20 minučių.
Prieš baigiant troškinti įdėti grietinę,
krapus, petražoles. Viską pakaitinti iki užvirimo ir išjungti.
Į išvirtus ryžius truputį
įdėti sviesto ir krapų.
Komentarai
Rašyti komentarą
Laukiam Jūsų atsiliepimų