400 g makaronų
300 g grybų
160 g virtos jautienos
1 svogūnas
3 šaukštai pomidorų padažo
1,5 šaukšto sviesto
Pipirai
Petražolės
Druska
300 g grybų
160 g virtos jautienos
1 svogūnas
3 šaukštai pomidorų padažo
1,5 šaukšto sviesto
Pipirai
Petražolės
Druska
Išvirtus ir nukoštus grybus supjaustyti pailgomis juostelėmis. Virtą jautieną taip pat supjaustyti juostelėmis ir sumaišyti su grybais. Supjaustytus svogūnus pakepinti svieste, sudėti jautieną su grybais, dar truputi pakepint, supilti pomidorų padažo, įdėti pipirų, druskos ir patroškinti 5-8 minutes.
Išvirus ir nukoštus makaronus sumaišyti su troškintais grybais ir mėsa, sudėti į pusdubenį, apibarstyti petražolėmis ir duoti į stalą.
Komentarai
Rašyti komentarą
Laukiam Jūsų atsiliepimų