600 g šviežių grybų
1 svogūnas
Grietinės
10 pipirų
1 lauro lapelis
10 bulvių
1,5 šaukšto sviesto
Petražolės
Krapai
3 litrai vandens
1 svogūnas
Grietinės
10 pipirų
1 lauro lapelis
10 bulvių
1,5 šaukšto sviesto
Petražolės
Krapai
3 litrai vandens
Šviežius grybus perrinkti, švariai nuplauti, didesnius supjaustyti, užpilti šaltu vandeniu ir virti. Kai grybai apvirs, pridėti pakepintų svieste svogūnų, supjaustyti bulvių, prieskonių ir virti, kol bulvės bus minkštos.
Verdant į šviežių grybų sriubą su bulvėmis, jei kas mėgsta, galima įdėti truputi makaronų.
Prieš pateikiant pridėti supjaustytų petražolių ir grietinės.
Komentarai
Rašyti komentarą
Laukiam Jūsų atsiliepimų