600 g keptos veršienos (be kaulų)
2 rūgštus obuoliai
1 šaukštas mitų
1 šaukštas sviesto
2 stiklinės sultinio
Truputis cukraus
Druska
Pipirai
2 rūgštus obuoliai
1 šaukštas mitų
1 šaukštas sviesto
2 stiklinės sultinio
Truputis cukraus
Druska
Pipirai
Veršienos (krūtinės, mentės) gabaliukus pakepinti riebaluose. Iškepus pabarstyti pipirais, druska, miltais ir dar pakepinti.
Miltus pakepinti svieste, atskiesti sultiniu, pridėti druskos, truputis cukraus ir pavirinti. Taip paruoštu padažu užpilti keturkampiais gabaliukais pjaustytą keptą veršieną bei obuolius ir viską 10 minučių lėtai troškinti. Pateikti kartu su bulvių košę.
Komentarai
Rašyti komentarą
Laukiam Jūsų atsiliepimų