1 kg žuvų
35 g ikrų
10 pipirų
2 lauro lapeliai
Petražolės
Svogūnas
Pagal skonį poro
Pagal skonį saliero
3,5 litro vandens
Žuvų sultiniui tinka įvairios mažos žuvys, žuvų kaulai, galvos ir kitos žuvų dalys. Žuvis ir jų dalys švariai nuplauti, užpilti šaltu vandeniu ir uždengus indą, lėtai virti. Kai užvirs, nugraibyti putas, sudėti nuvalytas ir nuplautas prieskonines daržoves bei prieskonius ir toliau virti ant mažos ugnies 1 valandą. Tada išgriebti žuvų galvas, išimti iš jų mėsą ir pastarąją sudėjus atgal į sultinį, pasūdyti bei virti 2 valandas.
Kai sultinys išvirs, leisti nusistoti, paskui perkošti per sietelį.
35 g ikrų
10 pipirų
2 lauro lapeliai
Petražolės
Svogūnas
Pagal skonį poro
Pagal skonį saliero
3,5 litro vandens
Žuvų sultiniui tinka įvairios mažos žuvys, žuvų kaulai, galvos ir kitos žuvų dalys. Žuvis ir jų dalys švariai nuplauti, užpilti šaltu vandeniu ir uždengus indą, lėtai virti. Kai užvirs, nugraibyti putas, sudėti nuvalytas ir nuplautas prieskonines daržoves bei prieskonius ir toliau virti ant mažos ugnies 1 valandą. Tada išgriebti žuvų galvas, išimti iš jų mėsą ir pastarąją sudėjus atgal į sultinį, pasūdyti bei virti 2 valandas.
Kai sultinys išvirs, leisti nusistoti, paskui perkošti per sietelį.
Komentarai
Rašyti komentarą
Laukiam Jūsų atsiliepimų