Agurkai marinuoti- 2-3 vienetai
Svogūnas- 1 vienetas
Česnako-3 skiltelės
Grietinės- 2 šaukštai
Majonezo- 4 šaukštai
Krapai
Svogūno laiškai
Malti juodieji pipirai
Svogūnas- 1 vienetas
Česnako-3 skiltelės
Grietinės- 2 šaukštai
Majonezo- 4 šaukštai
Krapai
Svogūno laiškai
Malti juodieji pipirai
Svogūną ir agurkus labai smulkiai supjaustyti. Viską sumaišyti su grietine ir majonezu.
Česnakus išspausti, žalumynus supjaustyti smulkiai ir taip pat įmaišyti į padažą.
Česnakus išspausti, žalumynus supjaustyti smulkiai ir taip pat įmaišyti į padažą.
Tada įpilti vieną šaukštą marinuotų agurkų sūdymo, pipirus. Gerai išmaišyti.
Šis padažas tinka prie žuvies ir kitų patiekalų
Šis padažas tinka prie žuvies ir kitų patiekalų
Komentarai
Rašyti komentarą
Laukiam Jūsų atsiliepimų