Menkė- 1 kilogramas
Kvietiniai miltai- 150 gramų
Aliejus- 0.5 stiklinės
Kiaušiniai- 2 vienetai
Pienas- 180 gramų
Druska
Malti juodieji pipirai
Žolelių prieskoniai žuviai
Citrinų sultys
Išvalyta, supjaustyta menkė (be kaulų) pašlakstoma citrinos sultimis. Iš miltų, kiaušinių, pieno, prieskonių užmaišoma tešla. Žuvies gabalėliai pavoliojami tešloje ir apkepami įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrunda (apie 5 minutes).
Pateikiama su virtomis bulvėmis ir marinuotų agurkų padažu.
Šaltinis: http://www.visireceptai.lt/receptas/menke_tesloje.html
Kvietiniai miltai- 150 gramų
Aliejus- 0.5 stiklinės
Kiaušiniai- 2 vienetai
Pienas- 180 gramų
Druska
Malti juodieji pipirai
Žolelių prieskoniai žuviai
Citrinų sultys
Išvalyta, supjaustyta menkė (be kaulų) pašlakstoma citrinos sultimis. Iš miltų, kiaušinių, pieno, prieskonių užmaišoma tešla. Žuvies gabalėliai pavoliojami tešloje ir apkepami įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrunda (apie 5 minutes).
Pateikiama su virtomis bulvėmis ir marinuotų agurkų padažu.
Komentarai
Rašyti komentarą
Laukiam Jūsų atsiliepimų