500 g virtos ar keptos kalakutienos
1 kiaušinis
1 riekelė baltos duonos
0,5 stiklinės pieno
2 šaukštai sviesto
1 stiklinė džiuvėsėlių
Druska
1 kiaušinis
1 riekelė baltos duonos
0,5 stiklinės pieno
2 šaukštai sviesto
1 stiklinė džiuvėsėlių
Druska
Virtą, keptą ar troškintą supjaustyti su visa oda gabalais, pridėti piene mirkytos duonos, riebios kalakutienos arba lašinių gabaliukų ir permalti mašinėle. masę ištrinti, truputį atskiesti karštu vandeniu ar pienu, įdėti kiaušinį, druskos, išmaišyti ir pabarstyti maltinius. Juos pavolioti džiuvėsėliuose ir iškepti svieste.
Tokiu pat būdu maltinius galima padaryti ir žalios kalakuto mėsos. Patiekti su grietinės padažu. Tinka bulvių košė ar troškintos daržovės.
Komentarai
Rašyti komentarą
Laukiam Jūsų atsiliepimų