500 g jautienos su kaulais
300 g džiovintų žirnių
1 morka
Poras
Salieras
Petražolės
10 pipirų
1 lauro lapelis
1 svogūnas
1 šaukštas miltų
1 šaukštas sviesto
3,5 litro vandens
300 g džiovintų žirnių
1 morka
Poras
Salieras
Petražolės
10 pipirų
1 lauro lapelis
1 svogūnas
1 šaukštas miltų
1 šaukštas sviesto
3,5 litro vandens
Iš mėsos ir daržovių išvirti sultinį. Į verdamą sultinį kartu sudėti ir žirnius. Kai sultinys išvirs, mėsą išgriebti, sultinį perkošti, žirnius bei daržoves pertrinti ir viską supilti atgal į sultinį. Miltus svieste pakepinti iki rusvos spalvos ir, atskiedus sultiniu, supilti į sriubą.
Pateikiama su balto ar juodos duonos džiuvėsėliais.
Komentarai
Rašyti komentarą
Laukiam Jūsų atsiliepimų