500 g mėsos
0,5 gūžės šviežių kopūstų
8 bulvės
2 morkos
Petražolės
10 pipirų
2 lauro lapai
1 svogūnas
4 pomidorai
1 šaukštas sviesto arba taukų
0,5 stiklinės grietinės
3,5 litro vandens
Porai
Salierai
0,5 gūžės šviežių kopūstų
8 bulvės
2 morkos
Petražolės
10 pipirų
2 lauro lapai
1 svogūnas
4 pomidorai
1 šaukštas sviesto arba taukų
0,5 stiklinės grietinės
3,5 litro vandens
Porai
Salierai
Iš mėsos išvirti sultinį, perkošti. Kopūstus supjaustyti kvadratėliais, o kitas daržoves griežinėliais. Morkas, petražoles, porus, salierus ir svogūną pakepinti taukuose. Į indą sudėti pakepintas daržoves ir kopūstus, užpilti perkoštu sultiniu, užvirinti. Bulves supjaustyti gabalėliais ir sudėti į sriubą, virti 30 minučių. Baigiant virti, pridėti skiltelėmis supjaustytų pomidorų, pipirų, lauro lapą, druskos ir pavirinti dar 10 minčių. Po to į sriubą užbalinti grietine arba paspirgintais lašinių spirgučiais.
Komentarai
Rašyti komentarą
Laukiam Jūsų atsiliepimų