1-0,8 kg vištiena su kaulu
1 morka
1 svogūnas
Petražolės (lapeliai naudojami pagardinimui- koteliai virimo metu)
10 kvepiančiųjų pipirų
3 litrai vandens
1 morka
1 svogūnas
Petražolės (lapeliai naudojami pagardinimui- koteliai virimo metu)
10 kvepiančiųjų pipirų
3 litrai vandens
Į indą sudėti vištieną su kaulais, užpilti šaltu vandenių ir užvirinti. Tada nudengti, nugraibyti putas, sudėti susmulkintas pakepintas 8-10 minučių prieskonines daržoves bei prieskonius ir virti ant mažos ugnies 2-3 valandas, kol mėsa bus minkšta.
Po to sultinį perkošti, nuskaidrinti ir pagardinti petražolių lapeliais.
Sultinį laikyti šaldytuve galima maždaug savaitę, taip pat galima užšaldyti kameroje, taip jis išsilaikys kelis mėnesius. Sultinį galima dalinti į kelias dalis ir užšaldyti plastikiniuose maišeliuose.
Komentarai
Rašyti komentarą
Laukiam Jūsų atsiliepimų