80 g- sviesto
80 g- miltų
450 ml- pieno
1 valg. š. - aliejaus
2 vnt.- morkų
1 vnt- porų
30 g (ankštis)- aitriosios paprikos
1 valg. š.- krapų
1 valg. š.- petražolių
1 valg. š.- bazilikų
4 valg. š.- sultinio, arba vyno
450 g- menkės filė arba menkės gabaliuku su kaulu
1 vnt. (2 šaukštai citrinų sulčių)- citrinos
Druska
Pipirai
4 vnt.- (ploni fermentinio sūrio griežinėliai)
Gilioje keptuvėje išlydykite sviestą, suberkite miltus ir maišydami pusę minutės pakepinkite. Paskui po truputį supilkite pieną, užvirinkite ir maišydami virkite 2 min. Keptuvę uždenkite, kad paviršiuje nesusidarytų plėvelė, ir nukelkite nuo ugnies.
Kitoje keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite stambiai sutarkuotas morkas, žiedeliais supjaustytus porus, smulkiai sukapotas aitriąsias paprikas ir žalumynus. Retkarčiais pamaišydami kepkite 10 min.
Į keptuvę su troškintomis daržovėmis supilkite sultinį arba vyną, citrinų sultis, sukrėskite padažą, sudėkite kąsnio dydžio gabaliukais supjaustytą žuvį, pasūdykite, pagardinkite pipirais.
Viską sudėkite į riebalais pateptą apkepo indą ir 200`C karštumo orkaitėje kepkite 15-30 min. Ant viršaus išdėliokite sūrio griežinėlius ir kepkite dar 10 min.
80 g- miltų
450 ml- pieno
1 valg. š. - aliejaus
2 vnt.- morkų
1 vnt- porų
30 g (ankštis)- aitriosios paprikos
1 valg. š.- krapų
1 valg. š.- petražolių
1 valg. š.- bazilikų
4 valg. š.- sultinio, arba vyno
450 g- menkės filė arba menkės gabaliuku su kaulu
1 vnt. (2 šaukštai citrinų sulčių)- citrinos
Druska
Pipirai
4 vnt.- (ploni fermentinio sūrio griežinėliai)
Gilioje keptuvėje išlydykite sviestą, suberkite miltus ir maišydami pusę minutės pakepinkite. Paskui po truputį supilkite pieną, užvirinkite ir maišydami virkite 2 min. Keptuvę uždenkite, kad paviršiuje nesusidarytų plėvelė, ir nukelkite nuo ugnies.
Kitoje keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite stambiai sutarkuotas morkas, žiedeliais supjaustytus porus, smulkiai sukapotas aitriąsias paprikas ir žalumynus. Retkarčiais pamaišydami kepkite 10 min.
Į keptuvę su troškintomis daržovėmis supilkite sultinį arba vyną, citrinų sultis, sukrėskite padažą, sudėkite kąsnio dydžio gabaliukais supjaustytą žuvį, pasūdykite, pagardinkite pipirais.
Viską sudėkite į riebalais pateptą apkepo indą ir 200`C karštumo orkaitėje kepkite 15-30 min. Ant viršaus išdėliokite sūrio griežinėlius ir kepkite dar 10 min.
labai skanu pati kepiau... sis blog'as labai geras , nes galime pasisemti kuribiskumo, bei pasigaminti skaniu patiekalu
AtsakytiPanaikintiDėkui už gerus atsiliepimus.
AtsakytiPanaikinti