1 šaukštas miltų
1 šaukštas sviesto arba aliejaus
2 stiklinės grybų sultinio
1-2 svogūnai
5 džiovinti grybai
Druska
1 šaukštas sviesto arba aliejaus
2 stiklinės grybų sultinio
1-2 svogūnai
5 džiovinti grybai
Druska
Išvirtus ir plonai supjaustytus grybus pakepti kartu su svogūnas.
Miltus pakepinti svieste ar aliejuje iki gelsvos spalvos, atskiesti grybų sultiniu ir 7-10 minučių pavirti. Tada pridėti pakeptu su svogūnais grybų ir pagal skoni druskos. Padažą galima paskaninti grietine arba pomidorų padažu (ją sudėti kepinant svogūnus ir grybus).
Grybu padažas tinka daržovių, mėsos bei kruopų apkepams, prie bulvių, kruopų maltinių ir kai kurių kitų patiekalų.
Komentarai
Rašyti komentarą
Laukiam Jūsų atsiliepimų