8 bulvės
1 kalafioras
5 morkos
0,5 stiklinės pieno
1 šaukštas sviesto
2 kiaušiniai
2 šaukštai tarkuoto sūrio
1 stiklinė pieno padažo arba grietinėlės
Cukrus
Druska
1 kalafioras
5 morkos
0,5 stiklinės pieno
1 šaukštas sviesto
2 kiaušiniai
2 šaukštai tarkuoto sūrio
1 stiklinė pieno padažo arba grietinėlės
Cukrus
Druska
Iš virtų bulvių, pridėjus pieno, sviesto, kiaušinio trynį ir druskos, pagaminti košę. Ją sudėti į paruoštą apkepo indą, pakraščius (šaukštus) pagražinti, viduryje padaryti duobę į kurią sudėti troškintas morkas ir virtus kalafiorus. Užpilti vidutinio tirštumo pieno padažu ar grietinėle, pridėjus į padažą žalio kiaušinio, pabarstyti sūriu, apdėti sviesto gabaliukais ir apkepti orkaitėje.
Komentarai
Rašyti komentarą
Laukiam Jūsų atsiliepimų