2 stiklinės grietinės padažo arba grietinėlės
1 stiklinė tarkuotu krienų
2 šaukštai (9%) acto
Pipirai
Lauro lapelis
Sviestas
1 stiklinė tarkuotu krienų
2 šaukštai (9%) acto
Pipirai
Lauro lapelis
Sviestas
Sutarkuotus krienus pakepinti svieste, pridėti pipirų, lauro lapelių, acto ir troškinti. Truputi patroškinus supilti grietinėlės ir 5-7 minutes pakaitinti.
Krienų padažas tinka prie virtos mėsos, liežuvio. Gaminant prie žuvies patiekalų reikia šį padažą paruošti su žuvies sultiniu. Apkepams krienų padažas gaminamas su kiaušinių tryniais, kuriuos reikia sudėti į krienų padažą, bet neužvirti.
Komentarai
Rašyti komentarą
Laukiam Jūsų atsiliepimų