0,5 šaukšto miltų
1 šaukštas sviesto
1,5 stiklinės mėsos ar žuvies sultinio
1 morka (maža)
1 svogūnas (mažas)
Petražolės
1 stiklinė pomidorų pastos
Pipirai
Lauro lapeliai
Citrinos rūgšties
Cukrus
Druska
1 šaukštas sviesto
1,5 stiklinės mėsos ar žuvies sultinio
1 morka (maža)
1 svogūnas (mažas)
Petražolės
1 stiklinė pomidorų pastos
Pipirai
Lauro lapeliai
Citrinos rūgšties
Cukrus
Druska
Svieste arba sausu būdu pakepti miltus atskiesti mėsos ar žuvies sultiniu. Pridėti susmulkintas svieste pakeptas daržoves ir pomidorų pastą, įberti nemaltų pipirų, lauro lapelių ir lėtai 30 minučių pavirti.Po to padažą perkošti, daržoves pertrinti, pridėjus citrinos rūgšties, cukraus bei druskos, pakaitinti, kol užvirs ir pridėti sviesto. Padažas tinka prie įvairių mėsos ir žuvies patiekalų.
Komentarai
Rašyti komentarą
Laukiam Jūsų atsiliepimų