1 kg triušienos
2 šaukštai taukų
Margarinas ar lydytas sviestas
3 svogūnai
2 morkos
2 šaukštai pomidorų košės (padažo)
1 stiklinė ryžių, perlinių ar kvietinių kruopų
Druska
Pipirai
2 šaukštai taukų
Margarinas ar lydytas sviestas
3 svogūnai
2 morkos
2 šaukštai pomidorų košės (padažo)
1 stiklinė ryžių, perlinių ar kvietinių kruopų
Druska
Pipirai
Nuplautą, nusausintą, sukapotą nedideliais gabalais kartu su kaulais, pabarstytą druska, maltais pipirais triušieną apkepinti riebaluose, paskui sudėti į puodą, įpilti 2,5 stiklinės sultinio ar karšto vandens ir pusiau ištroškinti. Po to sudėti smulkiai pjaustytas riebaluose pakepintas prieskonines daržoves, nuplautas kruopas, viską išmaišyti ir ištroškinti orkaitėje.
Prieš pateikiant valgyti, sudėti pomidorų košę (padažą).
Komentarai
Rašyti komentarą
Laukiam Jūsų atsiliepimų