1 vidutinio didumo žiedinis kopūstas (kalafioras)
2 virtos morkos
1 šaukštas sviesto
3 kiaušiniai
1 stiklinė džiuvėsėlių
Apie 0,5 stiklinės pieno
2 šaukštai grietinės
Druskos pagal skonį
2 šaukštai tarkuoto olandiško sūrio
1-1,5 stiklinės grietinės padažo ar grietinėlės
Žiedinius kopūstus išvirti pasūdytame vandenyje, išgriebus palikti, kad nuvarvėtu vanduo ir sukapoti.
Dubenyje išsukti sviestą, sudėti ištrintus su druska kiaušinius trynius, žiedinius kopūstus, piene suvilgytus džiuvėsėlius, virtas tarkuotas morkas, grietinę, išmaišyti ir po to sudėti išplaktus kiaušinio trynius.
Paruoštą masę sudėti įsviestu išteptą ir džiuvėsėliais išbarstytą formą, apibarstyti tarkuotu olandišku sūriu, uždėti sviesto gabaliukų ir iškepti orkaitėje.
Duodant į stalą, apkepą išversti į negilią lėkštę ir apipilti sviestu su džiuvesėliais arba atskirai paduoti grietinės ar olandišką padažą.
2 virtos morkos
1 šaukštas sviesto
3 kiaušiniai
1 stiklinė džiuvėsėlių
Apie 0,5 stiklinės pieno
2 šaukštai grietinės
Druskos pagal skonį
2 šaukštai tarkuoto olandiško sūrio
1-1,5 stiklinės grietinės padažo ar grietinėlės
Žiedinius kopūstus išvirti pasūdytame vandenyje, išgriebus palikti, kad nuvarvėtu vanduo ir sukapoti.
Dubenyje išsukti sviestą, sudėti ištrintus su druska kiaušinius trynius, žiedinius kopūstus, piene suvilgytus džiuvėsėlius, virtas tarkuotas morkas, grietinę, išmaišyti ir po to sudėti išplaktus kiaušinio trynius.
Paruoštą masę sudėti įsviestu išteptą ir džiuvėsėliais išbarstytą formą, apibarstyti tarkuotu olandišku sūriu, uždėti sviesto gabaliukų ir iškepti orkaitėje.
Duodant į stalą, apkepą išversti į negilią lėkštę ir apipilti sviestu su džiuvesėliais arba atskirai paduoti grietinės ar olandišką padažą.
Komentarai
Rašyti komentarą
Laukiam Jūsų atsiliepimų