12 bulvių
2 kiaušiniai
0,5 šaukšto sviesto
1 svogūnas
1 stiklinė apvirtų šviežių grybų
1 stiklinė džiūvėsėlių
Druska
Taukai kepimui
Petražolės
Miltai
2 kiaušiniai
0,5 šaukšto sviesto
1 svogūnas
1 stiklinė apvirtų šviežių grybų
1 stiklinė džiūvėsėlių
Druska
Taukai kepimui
Petražolės
Miltai
Virtas bulves sugrūsti, įdėti druskos, smulkiai supjaustytų svieste pakepintu svogūnų su grybais, kiaušinio trynį ir išmaišyti. Iš paruoštos masės daryti mažus kukulius, apibarstyti miltais, suvilgyti išplaktame kiaušinyje, pavolioti džiuvėsėliuose ir virti-kepti taukuose.
Prieš duodant į stalą, užpilti tirpytu sviestu. Papuošti petražolėmis
Komentarai
Rašyti komentarą
Laukiam Jūsų atsiliepimų